vad_vi_gor

Bostadsrättsföreningar

Din målare i Stockholm för bostadsrättsföreningar

Trapphusmålning Stockholm av Willmans Måleri med en roller

Måleritjänster för varje del av bostadsrättsföreningens fastighet

Trapphusmålning och andra gemensamma utrymmen

Trapphus och andra gemensamma utrymmen är bostadsrättsföreningens ansikte utåt. Vi erbjuder professionell trapphusmålning som välkomnar boende in i fastigheten. Vi har lång erfarenhet av trapphusmålning där vi kan använda olika tekniker som klassisk målning, marmorering, ådring (ådermålning, dekorationsmålning och strukturmålning. Självklart hjälper vi även er med professionell målning av andra gemensamma utrymmen som tvättstugor och korridorer.

Målning i lägenheterna

Utöver gemensamma utrymmen utför vi måleriarbeten inuti lägenheterna, allt från grundläggande vägg- och takmålning och tapetsering till mer detaljerade arbeten som listmålning och fönsterkarmar. Exempelvis när en lägenhet behöver fräschas upp inför en ny inflyttning eller efter en utflyttning. Willmans Måleri kan skräddarsy lösningar för att snabbt och effektivt uppdatera utseendet på lägenheten med högkvalitativ färg och finish som gör bostaden mer attraktiv på bostadsmarknaden och bidrar till en mer trivsam boendemiljö.

Fasadmålning

Fasadmålning är en viktig del av fastighetsskötseln som både skyddar byggnaden mot väder och vind samt ger fasaden en uppfräschning. Generellt rekommenderas det att fasader målas om vart 5 till 10 år. Vi är experter på alla typer av fasader och levererar alltid högkvalitativa resultat som både förnyar fastighetens utseende och även skyddar den över tid.

Takmålning

Willmans Måleri erbjuder takmålning både invändigt och utvändigt. Att måla eller måla om taket utomhus är en viktig del av underhållet av en byggnad. Vårt team använder endast högkvalitativa färger som skyddar taket mot UV-strålning, regn, snö, is, och mögel. Låt oss hjälpa dig att förlänga livslängden på ditt tak!

Fönstermålning

För bostadsrättsföreningar som upplever problem med fönster som har tappat färg eller luftläckage erbjuder vi skräddarsydda lösningar i form av fönsterrenovering och fönstermålning. Med en kombination av ett skyddande lager färg och eventuell omkittning kan vi förbättra fönstrens isoleringsförmåga och skydda dem mot framtida skador.

Specialiserade målningstjänster

För att möta specifika behov kan vi också erbjuda specialiserade målningstjänster såsom vattenavvisande behandlingar och brandskyddsmålning. Dessa tjänster är särskilt värdefulla för bostadsrättsföreningar som vill minska underhållskostnaderna och öka fastighetens säkerhet och livslängd.

Intresserad? Skicka ett meddelande

En pålitlig partner. Med kort varsel kan vi hjälpa till med det mesta inom måleri – ett mail eller samtal bort.

"*" indicates required fields

Namn*
E-post*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varför välja Willmans Måleri som målare för din bostadsrättsförening?

Erfarenhet

Alla våra medarbetare har flerårig erfarenhet och utbildning, och självklart är vi certifierade och försäkrade enligt branschstandard. Allt för att du ska känna dig trygg med att få ett arbete av högsta kvalitet.

Kvalitet

Vi använder oss enbart av färg och utrustning från välkända kvalitetsleverantörer, där vi vet att produkten håller högsta klass. Med ett brett kontaktnät kan vi säkerställa att alltid hålla konkurrenskraftiga priser för att du som kund ska få så mycket som möjligt för pengarna.

Nöjda kunder

Som en del i vår vision att ha 100 procent nöjda kunder har varje kund som anlitat oss möjlighet att betygssätta oss på Google. Så ta oss inte bara på orden, läs vad våra tidigare och befintliga kunder säger om oss. Vi är aldrig bättre än vårt senaste projekt.