vad_vi_gor

Trapphusmålning

04

Trapphusmålning Stockholm

Ge trapphuset ett lyft med trapphusmålning i Stockholm

Vi erbjuder vi professionell trapphusmålning i Stockholm för både större och mindre. Hos Willmans Måleri förstår vi vikten av ett inbjudande och välskött och trapphus som välkomnar människor in i fastigheten. Ett nymålat trapphus kan förvandla hela intrycket av en byggnad, oavsett om det handlar om en bostadsrättsförening eller ett kontorskomplex.

Erfarenhet

Alla våra medarbetare har flerårig erfarenhet och utbildning, och självklart är vi certifierade och försäkrade enligt branschstandard. Allt för att du ska känna dig trygg med att få ett arbete av högsta kvalitet.

Kvalitet

Vi använder oss enbart av färg och utrustning från välkända kvalitetsleverantörer, där vi vet att produkten håller högsta klass. Med ett brett kontaktnät kan vi säkerställa att alltid hålla konkurrenskraftiga priser för att du som kund ska få så mycket som möjligt för pengarna.

Nöjda kunder

Som en del i vår vision att ha 100 procent nöjda kunder har varje kund som anlitat oss möjlighet att betygssätta oss på Google. Så ta oss inte bara på orden, läs vad våra tidigare och befintliga kunder säger om oss. Vi är aldrig bättre än vårt senaste projekt.

Trapphusmålning Stockholm av Willmans Måleri

Vanliga tekniker att måla trapphus

Klassisk målning

Användning av vanliga väggfärger för att ge trapphuset en fräsch och enhetlig look. Detta är den mest grundläggande formen av trapphusmålning.

Marmorering

En konstnärlig teknik där man imiterar utseendet på marmor. Detta görs genom att använda speciella penslar och tekniker för att skapa vener och mönster som liknar äkta sten. Marmorering är populärt i mer klassiskt inredda trapphus där man vill ge en lyxig och tidlös känsla.

Ådring (ådermålning)

En teknik där man simulerar utseendet av trä eller sten genom att måla ytan så att den ser ådrad ut. Detta kan vara ett sätt att införa element av naturmaterial utan de höga kostnaderna för äkta sten eller trä.

Dekorationsmålning

Detta kan innefatta mönster, stenciler, och frihandsmålning för att skapa unika och iögonfallande ytor. Detta används ofta för att lägga till en personlig touch eller visuell intressepunkt i trapphuset.

Strukturmålning

Användning av texturerade färger för att ge väggarna djup och dimension. Detta kan inkludera tekniker som spatelmålning eller användning av rullar med speciella mönster.

Tips för färgsättning av trapphus

När du planerar för trapphusmålning i Stockholm är det viktigt att välja rätt färg eller teknik för att skapa rätt känsla. Ljusa färger som vitt och ljusgrått skapar en ren och lugnande känsla och gör att trapphuset upplevs större, vilket gör det till ett populärt val för trapphus eller offentliga byggnader där man vill åt en tidlös design. Mörka färger tenderar att skapa en mer intim känsla och kan tillfära djup till ett trapphus. De kan dock göra att små utrymmen känns ännu mindre, så det är viktigt att använda mörka färger med omsorg.

Om du vill förändra känslan i ett trapphus kan du överväga att byta ut en befintlig mörk färg mot en ljusare nyans. Det kan enkelt göra utrymmet mer välkomnande och större till utseendet. Till exempel, om ett trapphus för närvarande är målat i en mörk brun eller svart, kan ett byte till en varm beige eller mjuk grå förändra hela känslan av utrymmet från trångt till rymligt. Willmans Måleri ger råd om de bästa färgvalen som passar just ditt trapphus.

Hur ofta behöver trapphuset målas?

Trapphus i flerbostadshus och kontorsbyggnader utsätts dagligen för mycket rörelse när folk passerar vilket leder till nedsmutsade ytor, färgen kan börja flagna och väggarna kan få stötar och repor. Generellt rekommenderar vi att trapphuset målas om var femte till sjunde år för att bibehålla en fräsch och inbjudande miljö. Regelbunden målning är även en viktigt del i underhållet för att skydda väggarna mot slitage. En välunderhållen fastighet kan dessutom bidra till att öka eller bibehålla marknadsvärdet.

Intresserad? Skicka ett meddelande

En pålitlig partner. Med kort varsel kan vi hjälpa till med det mesta inom måleri – ett mail eller samtal bort.

"*" indicates required fields

Namn*
E-post*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fler tjänster inom målning

Fasadmålning

Skydda och förnya er fasad med expertmålning för långvarigt resultat.

Fönstermålning

Förbättra era fönsters livslängd och utseende med professionell fönstermålning.

03

Takmålning

Ge innertaket en uppfräschning eller en omedelbar förvandling med en ny takfärg.

04

Tapetsering

Skapa stämningsfulla rum med med noggrant utförd tapetsering för fondväggar eller hela rum.